Arbeidsongeschikt

We staan er zelden bij stil, maar iedereen loopt het risico op arbeidsongeschiktheid. Wist u dat Nederland meer dan 800.000 werknemers telt die hun werk geheel of gedeeltelijk niet meer kunnen uitvoeren vanwege arbeidsongeschiktheid?

Arbeidsongeschikt raken heeft bijna altijd grote financiële gevolgen, ondanks de overheidsregelingen die er zijn. Het is daarom belangrijk om stil te staan bij de risico's die u loopt.

Wilt u zelf de regie over uw inkomen mocht u arbeidsongeschikt raken?

Wettelijke regelingen voor mensen in loondienst die arbeidsongeschikt raken.

Gerelateerd nieuws

  • Werken
    08-07-2016 - Met welke secundaire arbeidsvoorwaarden profileert u zich als werkgever? Denk naast de auto en de laptop van de zaak ook eens aan het aanbieden van een financieel plan. Dat is niet alleen goed voor uw werknemers, maar ook voor uw bedrijf.
  • Vakantie
    20-06-2016 - Het is zomer, u gaat op vakantie en wilt nog snel een verzekering afsluiten. Gelukkig is er keuze genoeg op internet en kunt u het al voor een paar tientjes regelen. Maar kiest u wel de juiste polis? Wat is al gedekt via bijvoorbeeld de zorgverzekering? 
  • Sparen
    11-11-2015 - Het is Sint Maarten en dus gaan veel kinderen vanavond langs de deuren om snoepgoed te verzamelen. Van oudsher waren het echter de armen die op Sint Maarten om voedsel bedelden bij de rijkeren. Hoewel dat nu niet meer gebeurt, bestaat armoede nog steeds. Financiële planning kan helpen om dit te voorkomen.

Pagina's