Ondernemen

Momenteel telt ons land ruim 1 miljoen ondernemers en dat aantal stijgt. Veel bedrijven worden opgericht omdat de nieuwe ondernemer een gat in de markt ziet of verwacht als zelfstandige meer te kunnen verdienen.

Voor ondernemers gelden andere regels dan voor werknemers in loondienst. Zo moet u bijvoorbeeld zelf voor uw pensioen zorgen en kunt u niet terugvallen op wettelijke regelingen bij arbeidsongeschiktheid of te weinig werk. En als u personeel in dienst heeft, brengt dat ook weer verantwoordelijkheden met zich mee.

Financieel planners en accountants vullen elkaars expertise perfect aan.

Als ondernemer weet u als geen ander dat u uw financiële zaken goed moet regelen.

Uw personeel is misschien wel de belangrijkste resource van uw bedrijf.

Gerelateerd nieuws

  • Pensioen in eigen beheer
    10-04-2017 - De Eerste Kamer heeft op 7 maart 2017 het Wetsvoorstel Uitfasering pensioen in eigen beheer aangenomen. De wet is op 1 april 2017 in werking getreden en er geldt een overgangstermijn tot 1 juli 2017. Bent u dga en bouwt u pensioen in eigen beheer op? Dan heeft u tot die datum de tijd om uw pensioenregeling premievrij te maken.
  • timmerman
    23-12-2016 - Het is bijna 2017 en dus heeft u als ondernemer nog even de tijd om uw jaar ook in fiscaal opzicht zo goed mogelijk af te sluiten. Om u op weg te helpen, hebben wij vijf slimme tips voor u!
  • Financieel Planner
    23-11-2016 - U hebt een eigen bv en wilt een huis kopen. Dan kunt u ervoor kiezen om uw hypotheek af te sluiten bij uw eigen bv. Dat kan financieel interessant zijn, maar er gelden welk enkele spelregels. Wij hebben de belangrijkste voor u op een rij gezet.

Pagina's